YAPC::Europe 2011 in Riga

YAPC::Europe 2011 “Modern Perl”

Twitter #ye2011    RSS       Log in

Schedule

The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
Stefan Hornburg (‎racke‎) ‎Template::Flute - Modern designer-friendly HTML templating engine‎‎ 40 minutes
Stefan Hornburg (‎racke‎) ‎Modern PerlCommerce‎ 40 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Wednesday, 17 August 2011

Time Lielā zāle Auditorija 310 Auditorija 301 Auditorija 215
10:00 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Opening—the Third Day‎ (10 min, ) 108
10:10 Jesse Vincent - ‎Perl 5.16 and Beyond‎ (40 min, ) [Perl] 124
10:50 ‎Coffee break‎ (30 min)
11:20 Alex Balhatchet (‎Kaoru‎) - ‎Introduction to writing readable and maintainable Perl‎ (40 min, ) [Perl] 39 Anthony Webster - ‎Modern Perl - getting there from here‎ (40 min, English) 34 Ingy döt Net (‎ingy‎) - ‎Postmodern Module Packaging‎ (40 min, ) 35 Jon Jensen (‎jon_jensen‎) - ‎Camps: Better web development environments‎ (40 min, ) 29
12:00
12:05 Job van Achterberg (‎jkva‎) - ‎Introduction to the Dancer web application framework‎ (20 min, ) 53 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Perl Training‎ (20 min, ) [Perl] 29 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎Feel like I'm fixing to test - talk‎ (20 min, ) 40 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Debugging Perl 6 Grammars‎ (20 min, ) 28
12:25
12:30 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎The Legend of Data::Query - a LINQ's awakening‎ (40 min, ) 91 Peter Makholm (‎brother‎) - ‎Running legacy mod_perl with Plack‎ (40 min, ) 30 Jean Forget - ‎Roman numbers and Perl‎ (40 min, English) 10
13:10 ‎Lunch‎ (60 min)
14:10 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎How CPAN Testers helped me improve my module‎ (20 min, English) 46 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎‎I <3 my Community‎ (20 min, ) [Perl] 42 Yusuke Kawasaki (‎kawanet‎) - ‎Hack For Japan‎ (20 min, ) [Perl] 25 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎What good Perl editors should be able‎ (20 min, ) 19
14:30
14:35 Patrick Michaud (‎Pm‎) - ‎Perl 6 Lists, Arrays, and Hashes vivified: lazy, infinite, flat, slurpy, typed, bound, and LoL'd‎ (40 min, ) [Perl] 57 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎Encryption on the Web for everyone‎ (40 min, ) 38 Clinton Gormley (‎DrTech‎) - ‎Terms of endearment - the ElasticSearch query language explained‎ (40 min, ) 32 marc chantreux (‎eiro‎) - ‎Perlude: a taste of haskell in perl‎ (40 min, ) 22
15:15
15:20 Leon Timmermans (‎leont‎) - ‎How I learned to stop worrying and love threads‎ (40 min, ) 64 Christoph Otto (‎cotto‎) - ‎State of the Parrot‎ (40 min, ) 19 Ingy döt Net (‎ingy‎) - ‎ActiveState, Perl and the Cloud‎ (20 min, ) 20 Abigail - ‎The Business Aware Programmer‎ (40 min, ) 48
15:40
16:00 ‎Coffee break‎ (30 min)
16:30 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 3‎ (60 min, ) [Lightning] 126
17:30 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎State of the Velociraptor‎ (40 min, ) [Perl] 123
18:10 Max Maischein (‎Corion‎) - ‎YAPC::Europe 2012‎ (5 min, ) 105
18:15 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Closing‎ (10 min, ) 106
18:25