YAPC::Europe 2011 in Riga

YAPC::Europe 2011 “Modern Perl”

Twitter #ye2011    RSS       Log in

Schedule

The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
Stefan Hornburg (‎racke‎) ‎Template::Flute - Modern designer-friendly HTML templating engine‎‎ 40 minutes
Stefan Hornburg (‎racke‎) ‎Modern PerlCommerce‎ 40 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Tuesday, 16 August 2011

Time Lielā zāle Auditorija 310 Auditorija 301 Auditorija 215
10:00 Alex Kapranoff (‎kappa‎) - ‎Opening—the Second Day‎ (10 min, ) 111
10:10 Damian Conway (‎damian‎) - ‎(Re)Developing in Perl 6‎ (60 min, ) [Perl] 135
11:10 ‎Coffee break‎ (30 min)
11:40 Zefram - ‎bending semantics with 5.14‎ (20 min, ) 56 Valentin Guillois - ‎DBIx::Class::Tree::Mobius‎ (20 min, ) 11 Philippe Bruhat (‎BooK‎) - ‎Git::CPAN::Hook - Managing CPAN installations with Git‎ (20 min, ) 28 Aaron Crane (‎arc‎) - ‎Monkey-patching, subclassing, and accidental overriding‎ (20 min, ) 53
12:00
12:05 Steffen Schwigon (‎renormalist‎) - ‎Benchmark::Perl::Formance for the masses‎ (20 min, ) 44 Max Maischein (‎Corion‎) - ‎App-ffeedflotr - plot data using Firefox and flot‎ (20 min, ) 26 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎Hg vs. Git‎ (20 min, ) 25 Ingy döt Net (‎ingy‎) - ‎The State of the Acmeism‎ (65 min, ) 36
12:25
12:30 Maciej Czekay (‎Bruno‎) - ‎Perl Jam: processing MIDI events in realtime‎ (40 min, ) 22 Andrew Solomon - ‎Dancing into Web Development‎ (40 min, English) 46 Laurent Dami (‎dami‎) - ‎DBIx::DataModel in detail‎ (40 min, ) 23
13:10 ‎Lunch‎ (60 min)
14:10 Reini Urban (‎rurban‎) - ‎use types‎ (40 min, ) 62 Jozef Kutej (‎jozef‎) - ‎Demystify file system hierarchy for deployments‎ (40 min, English) 38 Peter Rabbitson (‎ribasushi‎) - ‎DBIx::Class guts 1.1 (or how SQL sausage is made)‎ (65 min, English) 44
14:50
14:55 Clinton Gormley (‎DrTech‎) - ‎Cool, bonsai, cool - An introduction to ElasticSearch‎ (20 min, ) 54 Jure Kodzoman (‎Yure‎) - ‎E-Commerce usability and how to test it‎ (20 min, ) 29 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎Extended meta-data on backpan/cpan‎ (20 min, ) 5
15:15
15:20 Steffen Schwigon (‎renormalist‎) - ‎TAP Juggling‎ (20 min, ) 47 Karen Pauley - ‎The Perl Foundation: Year in Review‎ (20 min, English) 32 Uwe Voelker (‎Perl-Uwe.com‎) - ‎Sanitizing HTML 5 with Perl 5‎ (20 min, ) 28 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎StuwerCal - a communal iCal-Aggregator running on Dancer & dotcloud‎ (20 min, ) 18
15:40 ‎Coffee break‎ (30 min)
16:10 Leo Lapworth (‎Ranguard‎) - ‎Plack basics - website best practices‎ (40 min, ) [Perl] 78 Tara Andrews (‎aurum‎) - ‎Medieval Perl: charting the history of medieval texts with a modern language‎ (40 min, English) 29 Marcus Ramberg (‎marcus‎) - ‎Mojolicious - A New Hope‎ (40 min, ) [Perl] 37 Max Maischein (‎Corion‎) - ‎Webscraping by example‎ (40 min, ) 28
16:50
16:55 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎Adventures in Marketing‎ (20 min, ) 34 Smylers - ‎SSH Can Do That? Tips for Working More Productively with Remote Servers‎ (20 min, English) 82 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Go language for Perl programmers‎ (20 min, ) 26 Athanasios Douitsis - ‎The SNMP::Class library‎ (20 min, English) 4
17:15
17:20 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 2‎ (60 min, ) [Lightning] 138
18:20 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Attendees dinner essentials‎ (5 min, ) 120
18:25
18:30 ‎Bus transfer to the Dinner‎ (30 min)
19:00 ‎Attendees dinner‎ (180 min)
22:00 ‎Bus transfer from the Dinner‎ (120 min)
00:00