YAPC::Europe 2011 in Riga

YAPC::Europe 2011 “Modern Perl”

Twitter #ye2011    RSS       Log in

Schedule

The time and place of the following talks haven't been decided yet.

Speaker Talk title Language Duration
Stefan Hornburg (‎racke‎) ‎Template::Flute - Modern designer-friendly HTML templating engine‎‎ 40 minutes
Stefan Hornburg (‎racke‎) ‎Modern PerlCommerce‎ 40 minutes

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday | Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Monday, 15 August 2011

Time Lielā zāle Auditorija 304 Auditorija 310 Auditorija 301 Auditorija 215
09:00 ‎Registration‎ (60 min)
10:00 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎./yapc.pl --start‎ (5 min, ) 119
10:05 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎YAPC::Europe 2012 venue announcement‎ (5 min, ) 121
10:10 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Larry Wall's keynote‎ (60 min, ) 131
11:10 ‎Coffee break‎ (30 min)
11:40 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Euclid, Socrates and Mill - Quality in Documentation‎ (40 min, ) 54 brian d foy - ‎Getting the most out of YAPC‎ (20 min, ) [Beginner] 12 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎How not to screw up your business application‎ (40 min, ) 45 David Leadbeater (‎dg‎) - ‎Redis - A key/value store‎ (40 min, ) 43 Zbigniew Lukasiak (‎zby‎) - ‎Dependency Injection - Introduction‎ (40 min, ) 26
12:00 Salve J. Nilsen (‎sjn‎) - ‎Introduction to Perl: Data Structures‎ (20 min, English) [Beginner] 6
12:20
12:25 Mallory van Achterberg (‎Stomme poes‎) - ‎HTML5: What is is, what it isn't, and should you use it?‎ (20 min, ) 63 Gabor Szabo (‎szabgab‎) - ‎Introduction to Perl: Getting Data In and Out‎ (20 min, ) [Beginner] 1 Alex Kapranoff (‎kappa‎) - ‎Ubic: flexible perl-based service manager‎ (20 min, ) 20 Yusuke Kawasaki (‎kawanet‎) - ‎Oriental Perl for Enterprise‎ (20 min, ) 42 Silvano Luciani - ‎Dependency Injection and TDD‎ (45 min, ) 30
12:45
12:50 Zefram - ‎bending syntax with 5.14‎ (20 min, ) 77 Clive Darke (‎cdarke‎) - ‎Introduction to Perl: Regular Expressions‎ (20 min, ) [Beginner] 2 Carl Mäsak (‎masak‎) - ‎Making data dance‎ (20 min, ) 28 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎App::TimeTracker, Metaprogramming & Method Modifiers‎ (20 min, English) 29
13:10 ‎Lunch‎ (60 min)
14:10 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Rakudo Evolved: speed, feedback and hackability‎ (40 min, ) [Perl] 52 Sébastien Aperghis-Tramoni (‎Maddingue‎) - ‎Introduction to CPAN: Useful Modules‎ (20 min, ) [Beginner] 4 Laurent Dami (‎dami‎) - ‎working with databases‎ (40 min, ) 16 Anton Berezin (‎Grrrr‎) - ‎Replacing Relational DB with Redis: a Case Study‎ (65 min, ) 55 James Laver (‎jjl‎) - ‎Spark - Seriously Awesome Form Handling‎ (65 min, ) 23
14:30 Jose Luis Martinez - ‎Introduction to Perl: Testing‎ (20 min, ) [Beginner] 10
14:50
14:55 Chisel Wright - ‎Mostly lazy DBIx::Class testing‎ (20 min, ) 27 brian d foy - ‎Introduction to CPAN: Creating and Uploading‎ (20 min, ) [Beginner] 15 H.Merijn Brand (‎Tux‎) - ‎Gnokii - an alternative approach‎ (20 min, ) 5
15:15
15:20 Zefram - ‎why time is difficult‎ (20 min, ) 102 brian d foy - ‎Introduction to Perl: Documentation‎ (20 min, English) [Beginner] 11 Maik Hentsche (‎Caldrin‎) - ‎Tapper test scheduling‎ (20 min, ) 22 Gabor Szabo (‎szabgab‎) - ‎Writing Plugins for Padre, the Perl IDE‎‎ (20 min, ) 7 Paul Johnson (‎pjcj‎) - ‎Introduction to Code Coverage‎ (20 min, ) 35
15:40 ‎Coffee break‎ (30 min)
16:10 Philippe Bruhat (‎BooK‎) - ‎Git::Repository - Controling Git from Perl‎ (40 min, ) 59 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎XML::Compile::SOAP‎ (40 min, ) 19 Barbie - ‎Smoking The Onion - Tales of CPAN Testers‎ (40 min, ) 26 Rolf Langsdorf (‎LanX‎) - ‎Extending Perl with functional macros‎ (40 min, English) 47
16:50
16:55 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks Day 1‎ (60 min, ) [Lightning] 131
17:55 ‎Auction‎ (40 min)
18:35